LIREN LANGUAGE
& COMMUNICATION
NIEUWE HORIZONTEN
OPENEN ZICH VOOR U

Play Video

Het noorden kwijt in talen?

De wereld wacht op je

Taalcursussen

Bij Liren zien we talen als een geweldig hulpmiddel waarmee men in contact kan komen met nieuwe mensen, nieuwe markten, nieuwe culturen... Het maakt niet uit als u, om deze werelden te betreden, uw taalkundige comfortzone moet verlaten!

Liren heeft hiervoor de tools! Eerst en vooral passen wij ons aan aan de eisen van bedrijven, met op maat gemaakte, pragmatische training, gebaseerd op communicatieve vaardigheden. En altijd integreren we een online onderdeel, hetzij oefeningen (blended learning) hetzij cursussen zelf (virtuele lessen).

Een ander sterk punt van Liren: het HR-gedeelte waar beleidsmakers permanent een zicht van 360° hebben op de voorbije, lopende en toekomstige cursussen.

TALEN VOOR IEDEREEN
EN VOORAL VOOR U

Thematische cursussen

Sommige jobs vereisen geen perfecte kennis van de taal of de grammatica.

Ze vragen eerder om een beperkt aantal zinnen, nauwkeurige woordenschat, goede dictie, enz.

We denken met name aan beroepen die in direct contact staan met de buitenwereld (receptiepersoneel, beveiliging, koeriers etc.) of intern (bedrijfsrestaurant, onderhoudspersoneel, etc...)

Dit zijn opleidingen waarmee u snel aan de slag kunt om goed omschreven taken uit te voeren.

OPLEIDINGEN DIE U
TOT HEEL VER KUNNEN BRENGEN

Business communication

Liren heeft cursussen bedrijfscommunicatie ontwikkeld met als doel de overgang van een goede taalbeheersing naar het in praktijk brengen in de bedrijfswereld te verzekeren. De zakenwereld is immers geen lange, stille rivier!

U zal moeten argumenteren, overtuigen, omgaan met ontevreden klanten, culturele codes moeten begrijpen, de juiste woorden en uitdrukkingen moeten vinden.

En als u dit in twee of zelfs drie talen kunt doen, is het een win-win voor de student en voor het bedrijf. In dat opzicht vormen deze opleidingen de laatste - en verreweg de meest winstgevende - fase van taalcursussen.

Liren

Belgïe

Welgelegenstraat 13 bus 5
1000 Brussel
+32 (0)2 646 27 69
info@liren.be

Luxembourg

19 Um Trenker
L-6962 Senningen
+352 28 79 27 69
info@liren.lu

  • Linkedin
  • QFor
  • WSE
  • Actiris Brussels